Een Wereldtournee houdt risico in. Altijd.

(Het is alleen weggelegd voor avontuurlijke schrijvers en een minstens even avontuurlijk publiek.) Je weet nooit waar je zal belanden. Komt er publiek? Zal men luisteren? Zullen ze je begrijpen? Zal er een geluidsinstallatie staan? Trek ik mijn hawaii hemd aan? Here he comes, he’s all dressed in black / P.R. shoes and and big straw hat / Gaat het stormen? Riders On The Storm. Of houd ik het op regenkledij? You and me and rain on the roof. Ik leg mijn hele Wereldtournee tenslotte af per fiets. In alle weersomstandigheden. Dit is een CO2-neutrale Wereldtournee. Elke stop is een statie van mijn kruisweg langs de Kapellekensbaan. On the Road. Voyage au bout de la nuit. Hopelijk maken we er ook deze keer weer iets moois van. Wie weet? Vanavond. 21u OPEK, Vaartkom 4, 3000 Leuven.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s