Bestellen

 

2 fiere auteur en boekDidi de Paris heeft een nieuw boek uit: Het Journaal van de Weemoed, verhaaltjes voor rond de smartphone.

Negenenzestig verhaaltjes en één voortdurend veranderende online tekst. Verhaaltjes vol feiten, gebeurtenissen, in het hier en nu, in het verleden, en ook in de toekomst…Altijd poëtisch, nu eens melancholisch, dan weer blakend van Lust for Life!

De kennis die u met de aanschaf van dit boek vergaart, over Leuven, en bij uitbreiding over de rest van de wereld, is haast encyclopedisch van aard. Geschikt voor elke situatie, waar ook ter wereld. Ideaal als geschenk (voor jezelf of voor anderen)

Zoals in het boek vermeld staat “Geen Brol Dot Com”, maar stort 20 € op het rekeningnummer van CEO, Centrum voor Economische  Ongehoorzaamheid, en binnen de twee werkdagen ontvangt u thuis een door de auteur gesigneerd exemplaar.

So, Win for Life, en stort 20€ op rekeningnummer BE61 973 01900 0617 van CEO, Centrum voor Economische Ongehoorzaamheid, Minderbroedersstraat 48, 3000 Leuven.

Vermeld duidelijk je naam en je adres.

Verspreid het goede nieuws! Verspreid het goede nieuws! Verspreid het goede nieuws!8logo CEO